aero-engineering engidioma espidiomas cat  
     
aero-engineering-enginyeria-i-qualitat-ambiental
AERO ENGINEERING: dedicats al desenvolupament i recerca de projectes tecnològics en àrees del sector ambiental.

Aero Engineering 

Empresa privada de R+D dedicada al desenvolupament de tecnologies seguint principis de sostenibilitat, criteris d’eficiència, rendibilitat i innovació. La nostra vocació és millorar la qualitat de vida de les persones, amb l’objectiu de liderar l’estat de l’art científic-tècnic europeu i el desenvolupament de sistemes que assegurin la salut ambiental del nostre entorn.

Aero Engineering compta amb quatre branques d’acció principal:

Compromesos amb la qualitat.

Desenvolupem productes de qualitat que satisfacin les nostres exigències i les expectatives dels nostres “stakeholders”.

Clarament encarats a processos, perseguim l’excel•lència organitzacional parant especial atenció als resultats en les persones que treballen en l’empresa, conciliant els objectius d’aquesta amb les aspiracions del nostre equip humà.

Compromesos amb la innovació.

Les principals eines d’Aero Engineering són el coneixement i les idees.

El coneixement és aconseguit de manera constant per un procés d’intel•ligència competitiva i vigilància tecnològica. Les idees neixen d’un procés sistematitzat de generació de noves propostes que són avaluades amb objectiu de determinar la seva viabilitat.

Compromesos amb la sostenibilitat.


El nostre afany és arribar a un estat d’equilibri entre el factor econòmic, social i mediambiental, amb la finalitat d’aconseguir l’èxit organitzatiu sostingut en el temps, projectant els nostres valors en cada una de les accions realitzades.

Aero Engineering compta actualment amb tres centres de treball operatius:

L’Oficina tècnica i R+D. Parc Tecnològic del Vallès, Avd. Universitat Autònoma, 23 - 08290 Cerdanyola del Vallès (Barcelona). Tf: +34 935 944 700. Fax: 34 935 801 102.

Administració i comptabilitat. Ctra de Rubí nº50 Km 1, 7º 6ª. Edif. Fòrum 08013 Sant Cugat del Vallès (Barcelona).

Centre Tecnològic de Proves. Crta. Nacional 340 Km. 327. Polígon industrial El Grab Cervelló (Barcelona).

Oficina Tècnica i R+D. Parc Tecnològic del Vallès, Avd. Universitat Autònoma, 23 - 08290 Cerdanyola del Vallès (Barcelona) - Spain
Tf: +  34   935  944  700. Fax: 34  935  801  102.
 info@aeengines.com

AERO ENGINEERING 2014 ®
AVÍS LEGAL