aero-engineering engidioma espidiomas cat  
     

SERVEIS D’ENGINYERIA DE MATERIALS I DISSENY 3D


Aero Engineering és la unió d’un grup de professionals que provenen de diverses àrees i enginyeries, que disposen d’una extensa formació acadèmica i gran experiència professional. Aquest fet ens permet encarar els reptes tecnològics que presenten els nostres programes d’investigació amb la més mínima incertesa possible pels nostres socis inversors.

La nostra manera d’atendre l’activitat empresarial, els projectes d’investigació i les activitats d’innovació que portem a terme, ens permeten millorar dia rere dia, incorporant nous coneixements i habilitats a l’empresa que són susceptibles de generar noves línies professionals de negoci. Part del coneixement adquirit en aquests últims anys ens ha permès oferir serveis de gran valor afegit a tercers, i que puguin classificar-se en àrees d’enginyeria i consultoria organitzacional:

• Disseny industrial: disseny i desenvolupament de mecànics industrials, models tridimensionals, plànols bidimensionals, càlcul d’elements finits, simulacions fluido-dinàmiques i producció de prototips.

• Gestió de projectes d’innovació: Desenvolupament i implantació de processos de vigilància tecnològica conformes a la norma UNE 166.006, desenvolupament de models empírics de selecció d’idees i implantació de processos, gestió de processos de creativitat en l’àmbit industrial, tallers de Coaching i gestió d’incentius fiscals per la realització d’activitats de R+D.

Per més informació referent als nostres serveis, si us plau contacti amb nosaltres sense cap mena de compromís.

servei-d-enginyeria-de-materials-i-disseny-3D
gestio-de-projectes-d-innovacio

Oficina Tècnica i R+D. Parc Tecnològic del Vallès, Avd. Universitat Autònoma, 23 - 08290 Cerdanyola del Vallès (Barcelona) - Spain
Tf: +  34   935  944  700. Fax: 34  935  801  102.
 info@aeengines.com

AERO ENGINEERING 2014 ®
AVÍS LEGAL